Satasen laina eli 100 euron pikavippi

Joskus elämä yllättää ja saatat löytää itsesi tarpeessa saada 100 euron lainan nopeasti pankkitilillesi. Äkilliseen ja ennakoimattomaan pienen lisärahan tarpeeseen ei perinteinen kankeasti anottava pankkilaina voi auttaa, mutta onneksi on vielä olemassa muita palveluita, joiden kautta tällainenkin tarve on helposti toteutettavissa.

Mistä saada 100 euron pikavippi?

Vuonna 2022 pienen 100 euron pikavippien tarjonta on valitettavasti melko heikkoa. Pikavippien matalat korkokatot ovat poistaneet monilta tekijöiltä pienempien lainojen tarjonnan. Onneksi on jäljellä muutama paikka, joka tarjoaa vielä suomalaisille apua tällaisenkin lainan saamiseksi. Olemme keränneet sinulle listan paikoista, joista saat vielä 100 euron lainan, ole hyvä:

Muista myös kilpailuttaa 100 euron pikavippi

Lainat on aina syytä kilpailuttaa, sillä kilpailuttamalla voit säästää riihikuivaa rahaa. Etenkin suuremmissa lainoissa kustannuksissa saattaa olla huimia eroja, mutta myös pienemmissä 100 – 500 euron lainoissa kannattaa vertailla lainan korkoja ja maksuaikoja. 

Pienissäkin pikavipeissä korko voi vaihdella maltillisesta 4 % jopa huimaan yli 50 %. Kannattaa siis ehdottomasti lukea lainan ehdot. Ensimmäistä ja pientä lainaa ottaessa on myös mahdollista saada lyhyempi, yleensä noin kahden kuukauden pituinen, täysin koroton maksuaika lainalle. Kannattaa siis miettiä jo lainaa ottaessa olisiko mahdollista maksaa pieni laina mahdollisimman nopeasti takaisin ja näin välttyä kokonaan maksamasta korkoa siitä.

Lainojen kilpailuttaminen on onneksi nykyään helppoa. Jopa niin helppoa sinulle, että me teemme sen puolestasi. Klikkaa tästä niin teemme työn puolestasi ja saat parhaat lainatarjoukset hetkessä käsiisi